A’dammer | Pastoe

Pastoe A’dammer is één van de vele kast systemen die bij Matser in de inspirerende showroom gepresenteerd worden.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende A’dammer kast voor uw interieur.

Een Pastoe kast is meestal maatwerk, speciaal voor u gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw Pastoe ontwerp beschikbaar is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
2 - 4 weken
Offerte aanvragen

A’dammer | Pastoe

Pastoe A’dammer is ontworpen door de Nederlandse designer Aldo van den Nieuwelaar in 1978, een uitgesproken voorbeeld van een meubels als object. Het kenmerk van A’dammer kast is de geribbelde deur die naar boven kan worden geschoven waarbij deze verdwijnt in de achterkant van de kast. De ribbels van dit rolluik bieden een greep op elke willekeurige hoogte. De eigenzinnige uitstraling van de staande A’dammer kast wordt versterkt door de ronde bovenkant. Ook de uitgesproken kleuren zijn kenmerkend voor deze vrijstaande Pastoe kast. Als je aan de A’dammer begint is dat voor een hele lange tijd. Soms moeten er onderdelen vervangen worden, of planken toegevoegd, maar hij vindt steeds weer een nuttige plek in huis. De rolluiken kunnen vervangen worden, of een andere kleur gegeven. Het is een goed voorbeeld van een kast die tijdloos blijft.

Pastoe A’dammer is een designicoon en een van de meest verkochte Nederlandse design meubels ooit. De kast heeft vele prestigieuze prijzen gewonnen en kan in diverse musea gevonden worden.

 

 

 


Over dit merk

De ambitie van Pastoe is om te werken met simpele vormen en duidelijke functionaliteit die de ontwerpen tijdloos en eigenzinnig maken. Door meubels daarbij als systemen te ontwerpen geven ze de gebruiker ruimte om zijn identiteit toe te voegen via configuratie, kleur, accessoires en eigen pronkstukken: Mijn Pastoe maakt de ruimte. Pastoe meubels hebben slechts 100 jaar een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie die door onze Pastoe klanten steeds opnieuw herkend en omarmd wordt.

Pastoe meubels worden met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit vervaardigd in de fabriek in Utrecht. Hier besteden de meubelmakers veel zorg aan de esthetische en functionele duurzaamheid. Om het beste resultaat te bereiken gaat de productie nog voor een groot deel met de hand. Met overgave en kennis ontstaat een waardig Pastoe meubel.

Bij Matser helpen we u graag verder bij het ontwerpen en uitwerken van uw kastsysteem wensen.

Matser is officieel Pastoe dealer

A’dammer | Pastoe

Pastoe

Voor meer informatie over de Pastoe A’dammer of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.