Compile Kastsysteem | Muuto

Vanaf 1.795,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:244,5 x H:151 x D:42 cm, Materiaal: Gepoedercoat staal, Kleur: Grijs

Kastsysteem Compile is een modulair systeem waarbij u kunt kiezen uit verschillende opstellingen of de optie om de kast zelf samen te stellen zoals u dat wilt. Verkrijgbaar in de kleuren: white | grey | black

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 1.795,-

Offerte aanvragen

Compile Kastsysteem | Muuto

Het Compile Shelving-systeem is een eenvoudig ontwerp dat een aantal verschillende mogelijkheden heeft. Het systeem kan worden gebruikt als een kamerverdeler of als een muur in het huis of een professionele ruimte.


Over dit merk

Muuto is geworteld in de Scandinavische designtraditie die wordt gekenmerkt door blijvende esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke expressie.

Door dit erfgoed uit te breiden met toekomstgerichte materialen, technieken en gedurfd creatief denken, is het de ambitie van Muuto om nieuwe perspectieven te bieden op Scandinavisch design.

De naam, Muuto, komt eigenlijk van Muutos, wat ‘een nieuw perspectief’ in het Fins betekend. Muuto selecteert hedendaagse, toonaangevende ontwerpers met sterke interpretaties en combineren talenten met het gepassioneerde creatieve team van Muuto.

Matser is officieel Muuto dealer

Compile Kastsysteem | Muuto

Muuto
Denemarken
Grijs
Gepoedercoat staal
L:244,5 x H:151 x D:42 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.