Minima | MDF Italia

Mdf Italia Minima 3.0  is één van de vele design kast systemen die bij Matser in de inspirerende showroom gepresenteerd worden.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende kast oplossing voor uw interieur.

Een MDF italia kast is meestal maatwerk, speciaal voor u gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw MDF Italia ontwerp beschikbaar is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Direct leverbaar
Offerte aanvragen

Minima | MDF Italia

MDF Italia Minima kast is het minimalistische kastensysteem, dat bestaat uit drie belangrijke elementen: plank, frame, unit.

De ontwerpers van MDF Italia hebben met de technologie en innovatie van deze tijd een prachtige kast ontworpen uit 15 mm dun aluminium.

De aanzienlijke spanwijdte van de plank in geëxtrudeerd aluminium in combinatie met het verbindingssysteem van de Minima kast, zorgen ervoor dat je deze modern design MDF Italia Minima kast kan plaatsen in elk interieur zowel thuis als in een werkomgeving.

De MDF Italia Minima kast is modulaire en flexibele, dankzij de nieuwe soorten van opslag units; open, met deur of klep te openen en met laden. Ze zijn eenvoudig en binnen de structuur van de kast gemakkelijk te verplaatsbaar, zodat elke u een persoonlijke kast naar uw wens kan inrichten.


Over dit merk

MDF Italia is een modern en stijlvol Italiaans meubelmerk, gevestigd in Milaan.

MDF Italia producten kenmerken zich door de minimalistisch vormgeving. MDF Italia probeert zich voor te stellen waar hun klanten wonen, met als doel niet de ruimte vol te zetten, maar juist met kleine ingrepen in het interieur, een hogere kwaliteit van leven te realiseren.

De precisie van het creatieve proces van MDF Italia design meubels zijn zichtbaar in de rijke collectie van grote esthetische eenvoud.

De kasten van MDF Italia; Melody, Minima, Vita, Random, de tafels Lim, S-table, Robin, Tense en stoelen Flow, Flow slim. Zijn o.a. één van de mooie MDF Italia meubelproducten bij Matser in de collectie.

Matser is officieel MDF Italia dealer

Minima | MDF Italia

MDF Italia

Voor meer informatie over de MDF Italia Minima of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.

Bekijk wat anderen vinden van ‘Minima’


Er zijn nog geen reviews.


Schrijf uw beoordeling:


Voor meer informatie over de MDF Italia Minima of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.