Jorel | Interlübke

Interlubke Jorel is één van de design kast systemen die bij Matser in de inspirerende showroom gepresenteerd worden.

Deze briljant ontworpen greep loze Jorel kast kenmerkt zicht door de verticale handgreep en de grote keuze  in de verschillende combinaties van het materiaal, bijv. marmer als bovenblad en de kastromp uit gekleurd staal.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende design kast oplossing voor uw interieur.

Een Interlubke kast is maatwerk, speciaal voor u gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw Interlubke ontwerp beschikbaar is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

 

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Jorel | Interlübke

Interlubke Jori  is een design kasten programma met strakke lijnen, grote flexibiliteit en een perfectie tot in de details. Typisch voor de Jorel is de verticale handgreep en de grote keuze  in de verschillende combinaties van het materiaal, bijv. marmer als bovenblad en de kastromp uit gekleurd staal.

Jori dressoir, commode, wandkast, vrijstaande kast, bijna alles is mogelijk met dit prachtige kasten systeem van Interlubke. Maatvoering breedte vanaf 65,8 cm tot 275,3 cm en hoogte vanaf 42,2 cm tot 102,2 cm.

U ontwerpt zelf de kast door de verschillende keuze mogelijkheden:

• Het aantal elementen, de hoogte, de diepte en de breedte
• Een hangende kast of staande kast
• Of u laden, deuren of schuifdeuren wilt
• Welke kleur of materiaal u de kast geeft, mat of hoogglans, marmer, staal, aluminium, glas of..

Wilt u iets bijzonders ? De Interlubke Jorel kast biedt u de mogelijkheid om spannende combinaties te maken in materiaal en kleur bijv. mat lak met gelakt glas

Interlubke Jorel kunt u ook gebruiken voor uw werkplek.

 


Over dit merk

Interlübke is een Duits familiebedrijf dat werd opgericht in 1937. Zij hebben zich gespecialiseerd in het vervaardigen van duurzame en hoogwaardige kastsystemen, dressoirs en wandkasten. De meubels van Interlübke kasten, dressoirs, geven het interieur een persoonlijke uitstraling, doordat de meubels speciaal voor u op maat worden ontworpen en gemaakt.

Bij Matser hebben we al meer dan 50 jaar ervaring met de Interlübke collectie en het realiseren van een mooi en exclusief interieur, gebruikmakend van de mogelijkheden die Interlübke biedt.

Bij Matser in de showroom kan u de verschillende kast systemen bekijken, zoals bijvoorbeeld Interlübke Studimo en Cube, beide bieden u de mogelijkheid om een persoonlijke, specifiek voor u in de juiste afwerking, kast te ontwerpen en te realiseren.

Onze interieur adviseurs en Interlübke experts helpen u graag verder bij het vinden van de juiste kast oplossing, bijvoorbeeld voor uw bibliotheek of slaapkamer.

 

Matser is officieel Interlübke dealer

Jorel | Interlübke

Interlübke

Voor meer informatie over de Interlübke Jorel of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.