Mell | Interlübke

Interlubke Mell is één van de design kast systemen die bij Matser in de inspirerende showroom gepresenteerd worden.

Samen met een van onze interieur ontwerpers zoeken we naar de passende design kast oplossing voor uw interieur.

Een Interlubke kast is maatwerk, speciaal voor u gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw Interlubke ontwerp beschikbaar is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

Foto’s zoals getoond, mogelijkheden van Interlübke Mell

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Mell | Interlübke

Interlübke Mell  is een design kasten programma met strakke lijnen, grote flexibiliteit en een perfectie tot in de details. Typisch voor de Mell is de zachte horizontale greep en de grote kleur keuze voor de romp en de mogelijkheid om een het bovenblad in een ander materiaal te bestellen.

Mell is een collectie van expressieve, vrijstaande meubelen: bijzettafel, lowboards, dressoirs en highboards en een elegante escritoire. Opvallende handgreepstrips – in chroom of matte lak – zorgen voor een contrast met het delicate spel van gewrichten. Maatvoering breedte vanaf 60 cm tot 300 cm en hoogte vanaf 62,5 cm tot 100 cm.

U ontwerpt zelf de kast door de verschillende keuze mogelijkheden:

• Het aantal elementen, de hoogte, de diepte en de breedte
• Een hangende kast of staande kast
• Of u laden, deuren of schuifdeuren wilt
• Welke kleur of materiaal u voor de romp van de kast, mat of hoogglans en het bovenblad leer, staal, beton, natuursteen of hout kiest

Wilt u iets bijzonders ? De Interlübke Mell kast biedt u de mogelijkheid om spannende combinaties te maken in materiaal en kleur bijv. mat lak met gelakt glas

Interlübke Mell kunt u ook gebruiken voor uw werkplek of zelfs als bed voor uw slaapkamer.


Over dit merk

Interlübke is een Duits familiebedrijf dat werd opgericht in 1937. Zij hebben zich gespecialiseerd in het vervaardigen van duurzame en hoogwaardige kastsystemen, dressoirs en wandkasten. De meubels van Interlübke kasten, dressoirs, geven het interieur een persoonlijke uitstraling, doordat de meubels speciaal voor u op maat worden ontworpen en gemaakt.

Bij Matser hebben we al meer dan 50 jaar ervaring met de Interlübke collectie en het realiseren van een mooi en exclusief interieur, gebruikmakend van de mogelijkheden die Interlübke biedt.

Bij Matser in de showroom kan u de verschillende kast systemen bekijken, zoals bijvoorbeeld Interlübke Studimo en Cube, beide bieden u de mogelijkheid om een persoonlijke, specifiek voor u in de juiste afwerking, kast te ontwerpen en te realiseren. Interlübke kan heel klant specifiek leveren, denk hierbij aan maataanpassingen en persoonlijke kleuren (keuze uit alle Interlübke kleuren, alle RAL Sikkens kleuren of NCS kleuren)

Onze interieur adviseurs en Interlübke experts helpen u graag verder bij het vinden van de juiste kast oplossing, bijvoorbeeld voor uw bibliotheek of slaapkamer.

Matser is officieel Interlübke dealer

Mell | Interlübke

Interlübke
jehs + laub

Voor meer informatie over de Interlübke Mell of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.