Cube Gap | Interlübke

Interlubke Cube Gap is één van de vele moderne kast systemen die bij Matser in de inspirerende showroom gepresenteerd worden.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende kast oplossing voor uw interieur.

Een Interlubke kast is maatwerk, speciaal voor u gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw Interlubke ontwerp beschikbaar is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Direct leverbaar
Offerte aanvragen

Cube Gap | Interlübke

Interlubke Cube Gap is een modern kasten programma met strakke lijnen, grote flexibiliteit en een perfectie tot in de details.

Cupe Gap dressoir, commode, wandkast, vrijstaande kast, audio kast, bijna alles is mogelijk met dit prachtige kasten systeem van Interlubke.

U ontwerpt zelf de kast door de verschillende keuze mogelijkheden:

• Het aantal elementen, de hoogte, de diepte en de breedte
• Aan welke kant de Interlubke Cube Gap laden of de cube Gap kasten open gaan
• Of u de laden of kasten in lijn, gestapeld, staand of hangend wilt
• Welke kleur u de kast geeft, mat of hoogglans

Wilt u iets bijzonders ? De Interlubke Cube Gap kast biedt u de mogelijkheid om tussen de elementen (in verschillende kleuren) een lichtband aan te brengen. stijlvol en mooi om te zien.
Met een motorisch te bedienen tv-lift. kan zelfs de tv worden weggewerkt in de Cube Gap commode of dressoir, prachtig.

Interlubke Cube Gap kunt u ook gebruiken voor uw werkplek.
Werkbladen zijn er in verschillende afmetingen, materialen en oppervlakken. Zo wordt er een werkplek gecreëerd waar u niet meer weg wilt.


Over dit merk

Interlübke is een Duits familiebedrijf dat werd opgericht in 1937. Zij hebben zich gespecialiseerd in het vervaardigen van duurzame en hoogwaardige kastsystemen, dressoirs en wandkasten. De meubels van Interlübke kasten, dressoirs, geven het interieur een persoonlijke uitstraling, doordat de meubels speciaal voor u op maat worden ontworpen en gemaakt.

Bij Matser hebben we al meer dan 50 jaar ervaring met de Interlübke collectie en het realiseren van een mooi en exclusief interieur, gebruikmakend van de mogelijkheden die Interlübke biedt.

Bij Matser in de showroom kan u de verschillende kast systemen bekijken, zoals bijvoorbeeld Interlübke Studimo en Cube, beide bieden u de mogelijkheid om een persoonlijke, specifiek voor u in de juiste afwerking, kast te ontwerpen en te realiseren.

Onze interieur adviseurs en Interlübke experts helpen u graag verder bij het vinden van de juiste kast oplossing, bijvoorbeeld voor uw bibliotheek of slaapkamer.

 

Matser is officieel Interlübke dealer

Cube Gap | Interlübke

Interlübke

Voor meer informatie over de Interlübke Cube Gap of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.