S3 Kast | Andersen

Vanaf 3.965,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:130 x B:43 x H:132 cm, Romp: Massief eiken, Kleur: Zwart, Deuren: Alpino: Wit

Bij aanschaf van een S3 of S8 kast uit de S serie van Andersen ontvangt u 15% korting!

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Showroommodel 3.965,-

Offerte aanvragen

S3 Kast | Andersen

S3 is de derde serie opbergers van Andersen Furniture. Net als de voorgangers S1 dressoir en Caché (S2) rekkensysteem, is S3 gebaseerd op hetzelfde thema, namelijk het goede traditionele vakmanschap. S3 is gemaakt van massief hout met verbindingen, gedraaide poten met messing ringen en ladeframes van massief hout. De meubels zijn ontworpen door byKATO en de inspiratie komt uit de Deense klassiekers, maar met een modern tintje.

S3 is verkrijgbaar in massief eiken, massief walnoot of zwart – kies tussen laminaatfront in 3 uitvoeringen:
– Wit
– Beige en grijze tinten
– Blauwe tinten


Over dit merk

Het bedrijf werd opgericht in 1916 door de ‘master cabinet-maker’ I.C.A. Jensen. Het begon als een traditionele meubelmakerij waar vooral kasten werden vervaardigd, voordat ze geleidelijk overgingen in de productie van architectonisch ontworpen meubels.

In 1978 kochten de broers Knud en Vagn Andersen het bedrijf en vestigde Brødrene Andersen Møbelsnedkeri, die voortaan hoogwaardige architectonische meubels produceerde.

14 jaar later kwam de volgende generatie in het bedrijf namelijk, Jørgen Andersen, die de verantwoordelijkheid van de sales & marketing op zich nam. Nog eens 11 jaar later werd Jørgen Andersen aangesloten bij zijn jongere broer Henrik, die de IT- en finance directeur van het bedrijf werd.

In 2012 is Poul Frandsen toegetreden als lid van het management binnen het bedrijf, dat hij nu samen met de twee broers runt.
Andersens grootste markten zijn Denemarken en Noorwegen. Het assortiment omvat tafels, koffietafels, stoelen, banken, kasten en planken.

Matser is officieel Andersen dealer

S3 Kast | Andersen

Andersen
byKATO
Denemarken
Zwart | Wit
Massief eiken
B:130 x D:43 x H:132 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.