S2 Ladekast | Andersen

Vanaf 2.381,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:60 x D:36 x H:75 cm, Materiaal: Massief gerookt geolied eiken, Kleur: Zwart, Lades: Iron

Bij aanschaf van een kast uit de S serie van Andersen ontvangt u 15% korting!

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Showroommodel 2.381,-

Offerte aanvragen

S2 Ladekast | Andersen

S2 / Caché is een slim en aantrekkelijk kastensysteem dat is afgestemd op een breed scala aan opslaggerelateerde vereisten.
Dankzij het functionele ontwerp kan het S2 kastensysteem worden gebruikt als boekenkast, wijnrek of als archief om uw bestanden en documenten te ordenen.

De ruime compartimenten kunnen worden onderverdeeld in kleinere opbergmogelijkheden door middel van verticale en horizontale planken. Om een nog individuelere opslagruimte te creëren, kunt u nog enkele stijlvolle lades toe voegen aan uw opbergsysteem. Zowel de ombouw als de lades als de deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtsoorten.

S2 / Caché kastensysteem is leverbaar in 2 maten;
Hoogte 51 cm
1-room element: L:60 x D:36 x H:51 cm | 2-room element: L:118 x D:36 x H:51 cm
Hoogte 32 cm
1-room element: L:60 x D:36 x H:32 cm | 2-room element: L:118 x D:36 x H:32 cm

En kan zowel aan de wand worden gemonteerd als vrijstaand gebruikt worden.


Over dit merk

Het bedrijf werd opgericht in 1916 door de ‘master cabinet-maker’ I.C.A. Jensen. Het begon als een traditionele meubelmakerij waar vooral kasten werden vervaardigd, voordat ze geleidelijk overgingen in de productie van architectonisch ontworpen meubels.

In 1978 kochten de broers Knud en Vagn Andersen het bedrijf en vestigde Brødrene Andersen Møbelsnedkeri, die voortaan hoogwaardige architectonische meubels produceerde.

14 jaar later kwam de volgende generatie in het bedrijf namelijk, Jørgen Andersen, die de verantwoordelijkheid van de sales & marketing op zich nam. Nog eens 11 jaar later werd Jørgen Andersen aangesloten bij zijn jongere broer Henrik, die de IT- en finance directeur van het bedrijf werd.

In 2012 is Poul Frandsen toegetreden als lid van het management binnen het bedrijf, dat hij nu samen met de twee broers runt.
Andersens grootste markten zijn Denemarken en Noorwegen. Het verkoopt ook aan een aantal Europese en Aziatische landen. Het assortiment omvat tafels, koffietafels, stoelen, banken, kasten en planken.

Matser is officieel Andersen dealer

S2 Ladekast | Andersen

Andersen
Denemarken
Gerookt geolied eiken | Zwart | Iron
Massief gerookt geolied eiken
L:60 x D:36 x H:75 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.