Kleed | Danskina

Textiel zorgt voor kleur, dessin, ook bepaalt het de akoestiek van uw woning.

Door gebruik te maken van de verschillende toepassingen van textiel in het interieur maak je de perfecte eigen ruimte. Een Danskina kleed is één van de vele textiel toepassingen die bij Matser in de inspirerende showroom, textielafdeling gepresenteerd worden. Op de website kunnen we u maar een heel klein deel van onze grote textiel collectie tonen.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende textiel oplossing voor uw interieur.

Een Danskina textiel toepassing is maatwerk, speciaal voor u gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw textiel ontwerp gereed is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Direct leverbaar
Offerte aanvragen

Kleed | Danskina

Danskina is pionier op het gebied van innovatieve productietechnieken, beoefend vakmanschap, detail en hoogwaardige materialen voor een persoonlijk tapijt.

Danskina’s made-to-order karpetten brengen een nieuw, warm design voor alle soorten van ruimtes van huiselijke tot commerciële ruimtes.

Geproduceerd door ervaren makers in Nederland, Schotland, Duitsland, Nepal en India, worden alle Danskina karpetten gekenmerkt door hun onderscheidende texturen, unieke gebruik van kleuren en innovatieve structuur.

In 2013, onder de gezamenlijke leiding van de oude partners Kvadrat en Maharam is de Nederlandse ontwerpster Hella Jongerius toegetreden als Design Director.

 

Kleed | Danskina

Danskina

Voor meer informatie over de Danskina Kleed of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.