Florence 3-zitsbank | Montis

Vanaf 1.969,-

Het is een van Montis’ eerste succesnummers. Met een verlaagde rug, verbeterd comfort en extra capitons is de populaire Florence fauteuil aangepast aan de kwaliteitsstandaard van nu.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend
Offerte aanvragen

Florence 3-zitsbank | Montis

Florence is verkrijgbaar in leer of talloze stoffen varianten. Als riante eenzitter óf als meerpersoons sofa. Robuust, speels en uiterst comfortabel. Een eigentijds eerbetoon aan de klassieker van toen.


Over dit merk

In 1974 werd Montis opgericht en is gevestigd aan de Steenstraat 2 in Dongen in het inmiddels internationaal markante “zwarte gebouw”.

Vanaf het begin stond modern design met een superieur zitcomfort hoog in het vaandel bij Montis. Kenmerkend voor de Montis collectie zijn de uitgesproken kleurstellingen in diverse bijzondere leer en stofkwaliteiten. Montis geloofde sterk in eigen ideeën en technieken, ondanks dat deze dwars tegen de gevestigde ideeën ingingen. De productiemethode van Montis meubels, waarbij de romp van een stoel of bank “een jas aankreeg” was betrekkelijk onbekend.

Matser is officieel Montis dealer

Florence 3-zitsbank | Montis

Montis
zwart gelakt hout met vilt
Leergroep 30 Novara Mustard
Mustard

Voor meer informatie over de Montis Florence 3-zitsbank of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.