Jalis21 Modulaire Loungebank | Cor

Vanaf 4.580,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L: 240 x D:105 x H:72 x ZH:40 cm, Bekleding: Stof 9075, Kleur: Antique Pink

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

Jalis21 Modulaire Loungebank | Cor

Jalis is het magische woord uit de Oriënt voor gastvrijheid en ontspannen communicatie met familieleden of vrienden. Weelderige kussenvormen nodigen je uit om gezellige ontspanning en fantastisch comfort te zoeken. Alsof ze gemaakt zijn om te luisteren naar verhalen uit de Arabische nachten, die, zoals we allemaal weten, nooit eindigen.


Over dit merk

Wat maakt meubels goed? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Echt goed meubilair ziet er niet alleen goed uit, maar is ook praktisch, comfortabel, functioneel en tijdloos.

Om een meubelstuk al die eigenschappen te geven, moeten veel mensen een heleboel dingen goed doen. Ze moeten bijvoorbeeld de beste materialen selecteren. Vervolgens moeten die materialen worden verwerkt en getest in overeenstemming met de hoogste normen van vakmanschap (wat de reden is dat sommige meubelmakers een eenvoudigere route nemen). Het meubilair moet vooral slim worden ontworpen door een persoon die kan anticiperen op alles wat het tot een genot zal maken om nog vele jaren te zitten, te ontspannen en te leven.

Dat is het soort meubels dat COR vervaardigt.

Matser is officieel Cor dealer

Jalis21 Modulaire Loungebank | Cor

Cor
jehs + laub
L: 240 x D:105 x H:72 x ZH:40 cm
Duitsland
Antique Pink
Stof 9075

Voor meer informatie over de Cor Jalis21 Modulaire Loungebank of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.