Mini Baubles 1,7 cm | Lovi

6,90

8 mini (kerst)balletjes per kaart!

Op voorraad:
Ja (5 stuks)
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 6,90

Mini Baubles 1,7 cm | Lovi

Lovi Minibaubles worden vervaardigd in Finland en zijn gemaakt van duurzaam multiplex.
Lovi Minibaubles 1.7 cm bestaan uit drie delen die door uzelf in elkaar geschoven moeten worden. De Minibaubles zijn verpakt als een platte postkaart waar u 8 Minibaubles uit kunt halen.
Een klein leuk cadeautje om op te sturen!


Over dit merk

Lovi is een familiebedrijf, gevestigd in Noord-Finland dat bekend staat om de mooie houten decoraties ontworpen en gepatenteerd door Anne Paso.

De producten komen uit Finland en zijn gemaakt van de hoogste Finse kwaliteit, PEFC-gecertificeerd berken multiplex.

Vandaag de dag groeien de noordelijke bossen sneller dan ze worden gekapt. Lovi hoopt dat hetzelfde geldt voor de rest van de wereld. Om daarbij te helpen doneert Lovi een deel van het inkomen aan herbeplantingsregelingen in gebieden die zijn getroffen door droogte, erosie of overstromingen.

Matser is officieel Lovi dealer

Mini Baubles 1,7 cm | Lovi

Lovi
Finland
Light Green
Fins PEFC-gecertificeerd multiplex
Ø1.7 cm - set van 8

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.