Pond Mirror – Large | Ferm Living

319,-

Deze spiegel is ALLEEN af te halen in onze winkel.

Op voorraad:
Ja (nog 1 beschikbaar)
Levertijd:
Direct leverbaar

Pond Mirror – Large | Ferm Living

De Pond-serie verenigt vorm en schoonheid door organische vormen te gebruiken, open en vloeiende vormen in je huis uit te nodigen en van deze functionele spiegel een decoratief wandmeubel te maken. De gebogen randen worden vastgehouden door een slank, metalen frame en kunnen in elke richting worden opgehangen, zodat u de perfecte pasvorm voor uw ruimte kunt vinden. Let op: het metalen frame van de spiegel heeft twee lasmarkeringen op de punten waar het metaal aan elkaar is gesmolten.

Kan ook horizontaal worden opgehangen.


Over dit merk

Het begon allemaal met behang, of liever, een gebrek daaraan … In 2005 was ik net bij mijn man ingetrokken en kon ik geen behang vinden dat bij ons paste. Ik besloot daarom om er zelf een te maken, wat resulteerde in tien verschillende behangontwerpen. Ik heb me aangemeld om ze te exposeren op een handelsbeurs in Denemarken, maar kon het niet veroorloven om alle tien ontwerpen te produceren, dus met slechts één behang en een handvol afdrukken was ferm LIVING geboren.

In de afgelopen 14 jaar is ferm LIVING uitgegroeid tot iets dat ik me nooit had kunnen voorstellen. Het is alsof we een huis hebben gebouwd, en dat huis is een huis geworden, met veel getalenteerde medewerkers en een geweldig product portfolio dat we samen blijven groeien.

Het belangrijkste voor mij is echter dat ferm LIVING een reeks waarden weerspiegelt waar we trots op kunnen zijn. Onze grootste ambitie is en is altijd geweest om mensen te inspireren om het soort ruimte te creëren waar ze zich prettig bij voelen, waardoor ze zichzelf kunnen zijn in hun eigen huis. Een huis is tenslotte veel meer dan een verzameling prachtige voorwerpen – het is de plek waar het leven plaatsvindt.

Matser is officieel Ferm Living dealer

Pond Mirror – Large | Ferm Living

Ferm Living
Denemarken
Chrome
Spiegel glas | MDF rug met een donker verchroomd zinken frame
B:63,5 x D:1,5 x H:110 cm

Voor meer informatie over de Ferm Living Pond Mirror – Large of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.