&Tradition Mayor Sofa campagne

Mayor Sofa AJ5 van &Tradition is ontworpen door Arne Jacobsen & Flemming Lassen in 2013/1939 en toont een moderatie van modernisme. Het frame is gemaakt van massief eikenhout, de bekleding is strak maar met 3 losse kussens. De bank is gemaakt van hoogwaardige materialen. De strakke stoffering en de twee rijen elegante knopen die over de armleuning en rug lopen geven de bank een eenvoudige en stijlvolle look. Zo past de Mayor Sofa perfect in zowel moderne woonhuizen als werkplekken. De plekken waar kwaliteit en design belangrijke aspecten zijn.
Afmeting: H:82 x D:62 x L:200 x Zithoogte:44 cm

 

Tot en met 31 december 2017 kunt u profiteren van een campagne prijs van € 3550,-

 

Bij het samenstellen van deze bank heeft u keuze uit 3 stofsoorten en 3 soorten onderstellen. De stofsoorten die hieronder vallen zijn; Hallingdal 65, Fiord & Harald 3. Alle kleuren uit deze stofbundels kunnen toegepast worden op deze bank. Voor het onderstel heeft u keuze uit; wit geolied eiken, gerookt geolied eiken & zwart gelakt massief eiken.

 

ACTIEVOORWAARDEN

  • Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2017
  • Niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen
  • Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen
  • Actie alleen van toepassing op alle kleuren van de vooraf geselecteerde stofsoorten; Hallingdal 65, Fiord of Harald 3 en bij keuze uit 1 van de 3 onderstellen; wit geolied eiken, gerookt geolied eiken, zwart gelakt massief eiken