Montana Free -20%

Make your mark. Creëer een nieuwe ruimte. Vertel een ander verhaal. Het Montana Free rekkensysteem is een nieuw soort meubel voor een nieuwe manier van leven. Vrijstaand, eenvoudig te monteren en onweerstaanbaar mobiel. Montana Free rekkensysteem bestaat uit 12 standaard samenstellingen die u kunt kiezen met een optionele tussenliggende plank. Optionele, verticale textielpanelen stellen je in staat om te spelen met kleuren en expressies, gepersonaliseerde schermen tussen kamers te creëren en de transparantie van de planken naar wens aan te passen.

TEXTIEL PANEEL – De planken kunnen worden gemonteerd met textielpanelen die tussen de pilaren klikken op een Montana Free plank. Gebruik de panelen om uw kast een persoonlijk tintje te geven. De textielpanelen zijn gegoten in kunststof en bekleed met Remix 2 van Kvadrat. De panelen zijn er in 8 verschillende kleuren.

BOEK ONDERSTEUNING – Boeksteun van geëxtrudeerd aluminium, gepoedercoat in alle kleuren. De boekensteun past tussen twee kolommen en bevestigt aan de straal van de kolom een rubberen inleg die de boekensteun door wrijving vasthoudt (IPDM-rubber). De boekensteun wordt geleverd als een paar van twee.

LADEN – Enkele lade voor Montana Free kan worden gekocht als een onderdeel dat achteraf kan worden gemonteerd volgens de handleidingen. De lade is verkrijgbaar in alle Montana Free kleuren.

 

20% korting op het Montana Free systeem.
Kies uit 12 verschillende modellen met of zonder ingelegde plank in 7 verschillende kleuren inclusief diverse onderdelen.

 

ACTIEVOORWAARDEN

  • Actieperiode van 1 oktober tot 1 november 2021
  • Niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen
  • Deze actie is alléén geldig op Montana Free
  • Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen