Leolux gratis Caruzzo pouf

Gevormd naar eigen hand

Caruzzo is een draaifauteuil die u op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug voor uw privacy en ambachtelijke stoffeerdetails die ervoor zorgen dat Caruzzo een genot is om naar te kijken. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt handvervaardigd door de Leolux vakmensen. Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit in een contrasterende kleur.

Als luxe accessoire bij Caruzzo ontwierp Frans Schrofer ook een stijlvolle pouf, waarin de designkenmerken van de fauteuil zijn vertaald. De siersteek, de vloeiende vormen en de fraaie voet bijvoorbeeld. Dat maakt de pouf tot een absolute verrijking voor Caruzzo, die ook in uw interieur niet mag ontbreken.

Caruzzo is bekroond met de Reddot Award 2015 en Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015.

Leolux zou Leolux niet zijn als we niet zouden bekijken hoe we een model als Caruzzo nog verder konden verfijnen. Daarom is de fauteuil – en de bijpassende poef – er nu ook met de nieuwe vierteens voet ‘Pure’. De vorm is net wat strakker dan de versie ‘Original’ die natuurlijk ook nog niets aan stijl heeft ingeboet. Dus de vraag is aan u: gaat u voor ‘Original’ of ‘Pure’?

 

Bij aankoop van de Caruzzo fauteuil ontvangt u een pouf in bijpassende bekleding gratis.

 

ACTIEVOORWAARDEN

  • Actieperiode van 1 mei 2019 t/m 30 september 2019
  • Niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen
  • Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen