Leolux gratis Caruzzo poef

Gevormd naar eigen hand

Caruzzo is een draaifauteuil die u op het lijf geschreven is. Hij heeft een hoge rug voor uw privacy en ambachtelijke stoffeerdetails die ervoor zorgen dat Caruzzo een genot is om naar te kijken. De opvallende siernaad aan de achterzijde van de kuip wordt handvervaardigd door de Leolux vakmensen. Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit in een contrasterende kleur.

Als luxe accessoire bij Caruzzo ontwierp Frans Schrofer ook een stijlvolle pouf, waarin de designkenmerken van de fauteuil zijn vertaald. De siersteek, de vloeiende vormen en de fraaie voet bijvoorbeeld. Dat maakt de pouf tot een absolute verrijking voor Caruzzo, die ook in uw interieur niet mag ontbreken.

Caruzzo is bekroond met de Reddot Award 2015 en Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015.

Leolux zou Leolux niet zijn als we niet zouden bekijken hoe we een model als Caruzzo nog verder konden verfijnen. Tegelijkertijd met deze actie introduceren we een nieuw model poef. Naast de bestaande versie ‘Forte’, bieden we het stijlvolle, rankere model ‘Fine’. Voor een perfecte match met de fauteuil, zijn beide poefs beschikbaar met twee onderstellen: ‘Pure’ en ‘Original’.

 

Bij aankoop van de Caruzzo fauteuil ontvangt u een poef in bijpassende bekleding gratis.

 

ACTIEVOORWAARDEN

  • Actieperiode loopt t/m zaterdag 31 oktober 2020
  • De actie is geldig voor alle uitvoeringen van Caruzzo en de Caruzzo-poef, dus ook voor de nieuwe poef ‘Fine’
  • De poef kan alleen worden besteld in dezelfde bekleding als de Caruzzo
  • Niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen
  • Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen