Fritz Hansen PK22 – Special Edition

De PK22 ™ heeft het subtiele silhouet dat een echte designklassieker is geworden. De iconische stoel illustreert de visie en zoektocht van Poul Kjærholm naar de ideale vorm en dimensie. Het blijft een fundamenteel moderne stoel voor designliefhebbers. Ontworpen in 1956.

Het iconische ontwerp van Poul Kjærholm is tot 31 maart 2021 beschikbaar in een speciale selectie van Royal Nubuck leersoorten.

Royal Nubuck leer vormt een zachte aanvulling op het stalen frame van de PK22 en creëert een intrigerend ontwerp dat zowel iconisch als multidimensionaal is.
Op het eerste gezicht is het duidelijk dat Royal Nubuck echt high-end is. Kom dichterbij en je zult zien dat het een voortreffelijk leer is met een subtiele textuur en fluweelachtig gevoel.
De schoonheid van echt leer is dat je er je eigen persoonlijke stempel op drukt. Na verloop van tijd wordt het oppervlak van het Royal Nubuck leer steeds gladder, glanzender en wordt de kleur lichter. Het is weelderig, luxueus leer in een reeds rijke, aarde tinten die je zintuigen prikkelen.

 

PK22 SPECIAL EDITION € 3.995
(Verkrijgbaar in 10 kleuren)

 

ACTIEVOORWAARDEN

  • Niet in combinatie met andere aanbiedingen en/of acties
  • Niet van toepassing op reeds eerder gedane aankopen
  • Alleen van toepassing op de PK22 Special Edition in Royal Nubuck leer (verkrijgbaar in 10 kleuren)
  • Actie loopt t/m 31-3-2021