Cor Conseta 55 jaar

Een bank die over de toekomst is geschreven. En geschiedenis.
Zijn eerste optreden was op de meubelbeurs van Keulen in 1964. Het antwoord was ingetogen; Het modulaire systeem van Conseta.

Na verloop van tijd is Conseta bijna niet trouw gebleven aan zichzelf. Dit komt door de tijdloze eenvoud van het zitmeubel, waarop elke kortstondige mode elegant en comfortabel kan worden uitgezet. Aan de andere kant heeft bijna niemand zoveel gezichten als Conseta. Degenen die hun tijd altijd een stap voor zijn.

 

Na 55 jaar gaan we voor Leer. En stof.
We bedoelen dat letterlijk: we hebben een exclusieve en hoogwaardige wollen stof in twaalf kleuren ontworpen, die in het jubileumjaar tegen een speciale prijs beschikbaar zal zijn. En dat is niet alles: om de gelegenheid te vieren, zijn er zes nieuwe Puro-leersoorten tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om tweezitter, driezitter, gemakkelijke stoel of kruk – het ingenieuze modulaire systeem is vandaag net zo tijdloos mooi als 55 jaar geleden. En dat is nog niet alles. Diverse luxe wollen stoffen en luxe analine leder worden aangeboden voor de instapprijs.

 

Kom voor alle voorwaarden naar onze winkel!

 

ACTIEVOORWAARDEN

  • Actie is geldig t/m 31-12-2019
  • Alleen van toepassing op de Cor Conseta modellen
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen
  • Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen
  • Voor meer voorwaarden kom naar onze winkel