Arco OUD VOOR NIEUW

OUD VOOR NIEUW – NIEUW VOOR OUD
Lever jouw oude eetkamertafel in én krijg 15% korting op een nieuwe Arco tafel. Arco zorgt er vervolgens voor, in samenwerking met 100% Kringloop, dat jouw geliefde tafel een tweede leven krijgt!

 

ARCO & DUURZAAMHEID
Als 115 jaar oud familiebedrijf zit het lange termijn denken in Arco’s bloed. Al 4 generaties staat vakmanschap en liefde voor hout centraal. Arco maakt tafels, want daar zijn ze goed in. Tafels om aan te werken, te vergaderen, te eten, te lachen en vooral om aan te leven. Tafels om de wereld van morgen aan te bespreken. Want de wereld van morgen, daar hebben ze een heldere visie op. In een tijd waarin spullen steeds sneller hun waarde verliezen, wil het Achterhoeks familiebedrijf juist waarde toevoegen. Ze willen mooie, duurzame producten maken met een maatschappelijke relevantie. Zo kiezen ze bewust voor een ingetogen vormgeving, die niet teveel aan mode grillen onderhevig en en werken ze met natuurlijke materialen. Ook werken ze het liefst met FSC en PEFC gecertificeerd hout. Dit hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Momenteel is ongeveer 75% van het hout dat zij verwerken gecertificeerd. Een mooi percentage, maar voor Arco is het nog niet genoeg. De doelstelling is dat dit percentage aan het einde van het jaar 100% is. Arco maakt producten voor het leven. Daarom ontwerpen zij de producten ‘circulair’, zodat deze gerecycled, gerepareerd of gerefurbished kunnen worden. Dit vinden ze belangrijk. Niet zo gek dus dat Arco er graag zorg voor draagt dat jouw geliefde, oude tafel een tweede leven krijgt. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten van de nieuwe Arco aanwinst. Een tafel voor het leven, om aan te leven!

 

100% KRINGLOOP
100%Kringloop!is het overkoepelende merk voor maatschappelijk gedreven kringloopwinkels, die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Door de tijdens de Arco campagne ingezamelde tafels te verkopen kunnen de 100% kringloopwinkels verder werken aan hun maatschappelijke missie.

100% Mens
Een 100%Kringloop-winkel is een sociale onderneming. Gelder verdienen is voor 100%Kringloop-winkels een middel om maatschappelijke meerwaarde te creëren, zoals bijvoorbeeld de bestrijding van armoede. Een 100%Kringloop-winkel staat voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en biedt dus werkplekken voor mensen voor wie het lastig is om een reguliere baan te vinden.
100% Milieu
Het hergebruiken van spullen is een stuk beter voor het milieu dan recyclen. De kringloopwinkels proberen zo min mogelijk afval over te houden. Van de 140 miljoen kilo aan goederen die de 100%Kringloop-winkels per jaar ophalen, wordt 40% opnieuw verkocht. De ingeleverde tafels vallen hier straks ook onder. Het is dus belangrijk dat de tafel niet beschadigd is.

https://100procentkringloop.nl/

 

 

Actievoorwaarden

  • Om gebruik te kunnen maken van de korting, moet de in te leveren tafel beschikken over een houten tafelblad
  • Om gebruik te kunnen maken van de korting, moet de in te leveren tafel een merk tafel zijn
  • Om gebruik te kunnen maken van de korting, moet de in te leveren tafel in bruikbare staat zijn
  • Niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen
  • Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen
  • De actie loopt van 15 juni t/m 15 november 2019